Estudiants guanyen «Premi Joves Creatius» del Col·legi de Publicistes

Disponible en castellano

Lliurament del «Premi Joves Creatius» del Col·legi de Publicistes a BlanquernaHi van participar el degà del Col·legi, Ton del Pozo; Manolo Mas-Bagà, de CAT-Barcelona; i el vicedegà, Josep Rom.

Al març va tenir lloc el lliurament del 3er Premi Joves Creatius «Cànnabis, una mirada crítica», convocat pel Col·legi de Publicistes i Relacions Públiques de Catalunya, en col·laboració amb el Centre d’Assistència Terapèutica CAT-Barcelona.

Les guanyadores del primer premi,escollit d’entre les 150 peces que es van presentar al concurs, van ser dues alumnes de quart curs del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Facultat, Anna Espina Sola i Sílvia Gual Vaqués, amb la peça “Si vols experimentar els efectes d’un porro, dóna’t un cop de cap aquí”, que a més de rebre 3.000 euros tindran l’oportunitat de veure el seu treball en circuits de publicitat exterior de la ciutat de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta campanya era la realització d’una campanya publicitària gràfica per tal d’augmentar la percepció del risc de consumir cànnabis entre els joves de 12 i 16 anys, majoritàriament residents en nuclis urbans de Catalunya i atacar els factors que impulsen als joves a consumir-ne: l’experimentació, la diversió, l’acceptació social i la relaxació.

“Vam cercar els efectes de la marihuana sobre una persona i vam descobrir que a la llarga acaba destrossant el cervell. Arran d’aquí vam desenvolupar la nostra idea”, expliquen les guanyadores.