Graduació de la XVII promoció

Disponible en castellano
Lliurament dels premis extraordinaris al millor expedient acadèmicFotogrup

Lliurament dels premis extraordinaris al millor expedient acadèmic.

El passat 14 de juny es va celebrar la graduació de la XVII promoció de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull.

L’acte, encapçalat pel president de la Fundació Blanquerna, Dr. Salvador Pié-Ninot; el Degà de la Facultat, Dr. Josep M. Carbonell i el Vicerector de Relacions Internacionals i Estudiants de la URL, Dr. Carlo Maria Gallucci, va tenir com a padrí de la promocióal periodista Sr. Lluís Foix

Lluis Foix, padrí de la promocióFotogrup
El Sr. Foix va començar el seu discurs amb paraules d’ànims i positivisme cap a la nova promoció assenyalant que són “afortunats perquè us tocarà temps de canvis espectaculars en el món de la comunicació“.

Va remarcar que el futur no està escrit i que fruit de la sort, de l’esforç, de les circumstàncies històriques i de la capacitat innovadora aconseguiran fer el seu camí.

També va recomanar que no parin d’aprendre, de conèixer més a fons els problemes, de viatjar, de llegir per tenir un bon domini de la llengua i tenir una cultura el més amplia possible i així tenir un criteri propi “evitant caure en el gregarisme, la propaganda o el servilisme“.

És molt bo també anar per la vida amb els ulls ben oberts, amb l’antena posada, amb la processadora mental per explicar amb rigor el que passa al nostre voltant. L’observació de les coses ens duu a la mirada crítica que hauria de ser un senyal d’identitat de tot comunicador. Valoreu la mirada crítica a la realitat, que no vol dir una mirada pessimista o distorsionada. 

 

 

A l’acte també va tenir lloc els parlaments dels representants dels estudiants: Judith Calzada, per Periodisme; Mercè Torrens per Cinema i Televisió i Raquel Sarradell per Publicitat i Relacions Públicas. En la peça musical van participar els alumnes Andreu Martínez Miret, Jordi Martínez Valderrama, Roger Andrés Fontanet, Meritxell Batlle Bosch i Marc del Villar Garcia que van interpretar Per tot el que vindrà, una adaptació de la cançó Go gentle de Robbie Williams.

En la peça musical de l'acte de Graduació, van participar els alumnes Andreu Martínez Miret, Jordi Martínez Valderrama, Roger Andrés Fontanet, Meritxell Batlle Bosch i Marc del Villar Garcia que van interpretar Per tot el que vindrà, una adaptació de la cançó Go gentle de Robbie Williams.Fotogrup
Finalment es va projectar el vídeo de la promoció. Un curt de 12 minuts titulat “Final de carrera“, dirigit per Oriol Cuadern; ajudant direcció, Bruna Garcés; producció, Ana Gui i Oriol Barón; guió, Ariadna Lagarsi, Mercè Torrens, Oriol Cuadern i Juan Gual. En aquest curt a més d’alumnes, PAS i professors de la Facultat van participar: el presentador i humorista Berto Romero; el periodista i escriptor, Victor Amela; l’Homo APM i alumni de la nostra Facultat, Manel Piñero i el cantant i productor musical, Josmar.

Els 280 alumnes dels treus graus (Comunicació Audiovisual, Periodisme i Publicitat/ RP) i els més de 2.000 convidats van omplir de gom a gom el Gran Teatre del Liceu.