Drac Novell International

Disponible en castellano

L’estudiant del Grau en Publicitat i Relacions Públiques, Nora Coll López, ens presenta una crònica del l’esdeveniment més important de la publicitat dins l’àmbit universitari.

dni-REVsLIDER (1)Per Nora Coll López

Drac Novell InternacionalDNI
Tres quarts de nou del matí i tot preparat. Així va ser el primer dia del Drac Novell International. La gent anava arribant a l’audtori, a poc a poc, mirant les obres exposades. Els voluntaris ja eren als seus llocs, ajudant en el tema d’acreditacions i guiant les persones. I, per fi, a dos quarts de deu, començava la inauguració institucional del Drac Novell, a càrrec de de Josep Martí, secretari general de Comunicació de la Generalitat de Catalunya; José Ángel Abancéns, president de l’Associació Empresarial de Publicitat, i el vicedegà de la nostra Facultat, Josep Rom. A les 10 en punt el Mag Lari va entrar a la sala i va fer la primera conferència, la inaugural:

Entre somriures, rialles i més màgia.

L’inici del Drac Novell International era en previsió d’uns grans i intensos dos dies, plens de conferències, i, sobretot, d’èxits. Perquè després de les inauguracions, tot el que va succeir van ser un seguit de concentracions, en què personatges del món de la publicitat compartien els seus coneixements amb estudiantsi interessats. Les aules eren plenes, sempre de gent curiosa i amb moltes preguntes per fer. Van ser dos dies d’un gran festival.

A la fi arribà el lliurament de premis: tots els “dracs“, nerviosos, esperaven el veredicte del jurat. I, per sorpresa de tothom, l’acte va començar amb un ball acompanyat per la banda sonora de la pel·lícula d’Shrek. Amb més rialles va continuar la gala de lliurament de premis, la qual es va cloure amb els parlaments de José Ángel Abancéns i de Josep Maria Carbonell.