Entrevista amb Aron Pilhofer

Disponible en castellano

Aron Pilhofer, editor en cap d’estratègia digital al diari The New York Times, va visitar la Facultat per participar en una conferència del MiLab sobre periodisme de dades..

Durant l’estada, vam entrevistar Pilhofer, qui ens va parlar dels mitjans com empreses tecnològiques i del pas de la premsa impresa a la digital.

Segons el periodista nord-americà, “el diari ha canviat dràsticament de ser una organització tradicional que produïa un sol producte -un diari en paper-, a una empresa multi dimensional, de tecnologia digital, en cinc anys”. Aron Pilhofer va assegurar que “ha estat un canvi interessant de veure”.

  • El periodista va aprofitar per explicar quin és el rol que han de prendre els estudiants de periodisme de cara al futur de la professió i com ha canviat el perfil d’aquesta.

El professor Joan Sabaté; el hacker Michael Bauer; el degà de la Facultat, Josep Maria Carbonell, Pilhofer i la professora Karma Peiró
El professor Joan Sabaté; el hacker Michael Bauer; el degà de la Facultat, Josep Maria Carbonell, Pilhofer i la professora Karma Peiró.